Ik bied zorg op maat bij

Zorgmetjou biedt laagdrempelige, psychosociale, ambulante begeleiding.

Mijn begeleiding is gericht op het:

  • omgaan met ingrijpende levensgebeurtenissen,
  • het bijdragen aan ontwikkelingstaken,
  • het stabiliseren en het leren omgaan met een situatie of diagnose.

Ik ben gespecialiseerd in NAH, LVB, psychische problematiek (ASS).

Werkwijze

Ik laat de hulpvrager werken aan datgene waar hij tegenaan loopt en dus het meeste last van ondervindt. Samen met de hulpvrager zoek ik naar manieren om te leren omgaan met het probleem.

Ik help de hulpvrager zicht krijgen in zijn/haar eigen krachten en hoe deze ingezet kan worden.

Ik kijk samen met de hulpvrager naar:

  • zijn/haar talenten en
  • energiebronnen en hulplijnen vanuit eigen systeem

met als doel de zelfredzaamheid en eigenwaarde te vergroten.

WMO / Jeugdwet

Ik bied begeleiding aan Volwassenen (WMO), kinderen en jongeren (Jeugdwet) vanuit een PGB of via contractzorg.

Daarnaast begeleid ik gezinnen in onderlinge communicatie/balans zoeken, ondersteuning bij het hebben van een kindje met een diagnose (psycho educatie) of kinderen waarbij psychische klachten zijn ontstaan.

Ervaringen

“Sinds een aantal jaar heeft de zorgboerderij een samenwerking met ZorgMetJou. De samenwerking wordt door de verschillende professionals als positief ervaren.

Annelies is betrokken, positief en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit. Annelies stelt gerichte en goede vragen waardoor de deelnemer en betrokkenen worden gestuurd om het onderste uit de kan te halen. De nazorg die Annelies levert is oprecht en betrokken. Verder is zij vooral heel empathisch en denkt in mogelijkheden.

Kortom een hele fijne samenwerking.”

Persoonlijk Begeleider Zorgboerderij

“Annelies is al heel lang mijn thuisbegeleider. Ik ben erg tevreden. Het is fijn aan Annelies dat ze me helpt. Annelies is positief en vrolijkt mij op als ik dat nodig heb. Ze komt met leuke ideeën. Ze luistert goed en komt samen met mij vaak tot oplossingen. Ik ben heel blij met Annelies.”

Cliënt M.

“Annelies is een heerlijke spring in het veld. Niets is te gek en alles kan je bij haar kwijt. Ze luistert zonder veroordeling, biedt andere perspectieven en weet met humor de sfeer altijd ongedwongen te maken. Ze heeft energie voor 10, is niet voor één gat te vangen en denkt altijd mee in oplossingen die bij jou passen. Niemand past in hetzelfde hokje dus Annelies komt met oplossingen die bij jou passen.”

Collega