Over mij

Ik vind het fijn om alleen te zijn en ga dan graag lekker wandelen of hardlopen. Toch ben ik het liefste bij mijn vriendinnen en mijn familie. Samen nieuwe avonturen aangaan, de wereld ontdekken en grenzen verleggen.

Ik ben met mijn 1 meter 57 niet groot, maar mijn lengte heeft mij nooit in de weg gestaan om te groeien. In mijn jeugd werd mij geleerd om niet zomaar op te geven maar juist te kijken naar hoe ver je kunt komen. Als je niet verder kan kijk dan trots achterom en wees tevreden.

Na jaren met veel plezier gewerkt te hebben in de ambulante dienstverlening heb ik sinds 2018 mijn bedrijf Zorgmetjou opgericht.

Tijdens jouw begeleidingsproces heb ik het graag over jouw talenten.
Welke talenten heb je al en naar welke talenten ben je nog op zoek?
Bij welke talenten heb je ondersteuning nodig en welke talenten heb jij gewoon niet nodig in je leven en kan je achter je laten.

Een van mijn talenten is om het mooie in jou naar boven te halen.
Iedereen is uniek en iedereen draagt zijn eigen geluk maar ook zijn eigen rugzak aan zorgen met zich mee.
Als deze rugzak te zwaar is geworden dan help ik je dragen totdat je het weer zelf kan.

Mijn rugzak zit vol ervaring, veel werk gerelateerde maar ook persoonlijke ervaringen, fijne maar ook droevige ervaringen. Al deze ervaringen maken mij tot het mens en de begeleider die ik nu ben.

In mijn begeleiding zal je merken dat ik jouw rugzak lichter kan maken. Ik zal je laten ervaren & beleven en ik help je bij obstakels. Samen met jouw talenten in combinatie met mijn kennis, betrouwbaarheid en een vleugje humor maken we er een mooi groeiproces van. Aan het einde van jouw groeiproces kijk jij achterom en ben je tevreden.

Samenwerken met mij?

 Super leuk! Ik heb er zin in.

Ben je een verwijzer en heb je interesse in een samenwerking met mij? Klik dan op de afbeelding “Verwijzer” hieronder.

Ben je hulpvrager en ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Klik op de afbeedling “Hulpvrager” hieronder.

Heb je een vraag?

Stel gerust je vraag in het veld hiernaast. Ik denk graag met je mee of stuur een mail naar: anneliesfrenk@zorgmetjou.nl